Miért tették ihatatlanná a mai Piroska szörpöket ezzel a förtelmes mesterséges édesítővel?
Figyelt kérdés
Régen a Piroska volt az egyik legfinomabb málnaszört. Aztán egyszercsak megjelentek azok a verziók, amibe valami totál undorító, szacharin ízű műanyag cukrot tesznek, ettől gyakorlatilag ihatatlan borzalommá vált. De ami a legrosszabb, hogy idővel meg is szűnt a régi, klasszikus, cukros fajta, ma már csak a szacharinos maradt mindenhol. Miért rontanak el egy csomó eredetileg finom terméket ilyenekkel? Kinek éri ez meg?2022. aug. 8. 12:56
11/13 anonim válasza:
A cukor q.rva drága lett az édesítőszer meg jelentősen olcsóbb. Nehogy azt higgye bárki is, hogy emögött az egészség lobbi áll.
12/13 musicbox. válasza:
Klasszikus Piroskát kell rendelni, abban nincs édesítő szer csak cukor, ráadásul a narancs 50% narancslét, a málna 50% málnalét tartalmaz, nem almát mint a konkurenciánál.
13/13 A kérdező kommentje:
12: Köszönöm! Látom, neten még lehet kapni. Csak hát közben felfedeztem a Spar Prémium málnaszörpöt, áttértem arra, az teljesen megfelel a minőségi követelményeimnek, még ha kissé drága is.
jún. 11. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!