Miért tették ihatatlanná a mai Piroska szörpöket ezzel a förtelmes mesterséges édesítővel?
Figyelt kérdés
Régen a Piroska volt az egyik legfinomabb málnaszört. Aztán egyszercsak megjelentek azok a verziók, amibe valami totál undorító, szacharin ízű műanyag cukrot tesznek, ettől gyakorlatilag ihatatlan borzalommá vált. De ami a legrosszabb, hogy idővel meg is szűnt a régi, klasszikus, cukros fajta, ma már csak a szacharinos maradt mindenhol. Miért rontanak el egy csomó eredetileg finom terméket ilyenekkel? Kinek éri ez meg?2022. aug. 8. 12:56
1/13 anonim válasza:
Olcsóbb az előállítása. Arányaiban sokkal kevesebb "anyag" kell hozzá. Pl. 100 gramm cukor helyett fél gramm édesítőszer.
2/13 anonim válasza:
Ne hisztizzetek már.
A cukor méreg.
3/13 anonim válasza:
Vegyed meg a drágább verziót, amiben cukor van.
4/13 anonim válasza:
én is pont ezt mondtam tegnap. irritál az édesítőszer íze, akkor inkább vizet iszom.
5/13 anonim válasza:
Ráadásul olyan híg lett mint a víz.
6/13 A kérdező kommentje:
5: Igen, sokkal hígabb is lett.
3: Venném én a cukrosat, de már egyáltalán nem lehet kapni sehol.
Na mindegy, bye-bye Piroska... Meghagylak a farkasnak, de szerintem annak se kellesz már.
Éttértem a Spar málnaszörpre, az ezerszer jobb, mint ez a szánalmas moslék.
2022. aug. 8. 16:02
8/13 anonim válasza:
Nem csak ezt mindenhol ezt a f0s édesítőt nyomják gusztustalan
9/13 anonim válasza:
Minden üdítő szép lassan csúszik át ebbe... Nem is nagyon iszom már üdítőket, úgy kell vadászni, hogy ne édesítőszeres legyen. Nekem fáj a fejem is tőle.
A szörpöket teljesen tönkre teszi. Ha normálisan higítom, semmi íze nincs szinte, ha koncentraltabbra hagyom akkor meg kaparja a torkom a keserű aszpartam vagy szacharin. Kész röhej, hogy már a cukor is luxuscikk, lassan jön a lisztezett tejföl meg a kamu van... Ja bocs az már létezik:D
10/13 Gebrie válasza:
2/9-nek,feltünt, hogy a cukor C betüvel kezdődik?? Pont mint a C-vitamin (ami az egyik legjobb antioxidánst), ez nem lehet vélettlen :) Komolyra fordítva okoskák, pár éve pont ezt ez mondták a sóról, és a zsírról is! Majd mások rájöttek, hogy ezek nélkülözhetettlenek az élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!