Csak én vagyok kiakadva a tejtermékek irreálisan növekvő árától?
Ma pl Sparban 330 grammos tejfölt 750 ft-ért láttam.
Árstopos tej meg nem is volt. A többi fajta pedig szintén iszonyat áron.
"Egy biztos, ha nem születtél milliárdosnak, akkor Európa már élhetetlen"
Ezt marsi anikó vagy gönczi gábor mondta?
19-es vagyok
Biztos, hogy anyukádat ápolod és nem saját jogon vagy a szellemi szinted miatt otthon?
TE IRKÁLTÁL az ápolási díjadról, mert egyébként a fenét nem érdekelné, hogy miből élsz!
"A havi kiemelt ápolási díj tavaly 66000 ft volt, ezt újévkor kegyeskedtek felemelni 70000 ft-ra."
És az meg milyen marhaság, honnan szeded te szerencsétlen, hogy irigykedek rád?
Leírtam, hogy ebben a cipőben jártam 12 évig, én is ápolási díjon voltam - nem 50-60 éve! - és nem könnyű a dolog, de másutt még nehezebb, mert csak nálunk fizetnek azért, hogy pátyolgatjuk a szüleinket, vagy a gyerekünket.
Láthatóan te vagy egy megkeseredett rosszindulatú ember, nincs rajtad mit irigyelni, még ha anyádat nem ápolnád, akkor sem!
Légy szíves, szakadj le rólam, én nem bántottalak!
Ahelyett, hogy itt egymást ölnék,el lehetne gondolkodni, hogy miért nincsenek normális színvonalú ápolóotthonok, mint más országokban. Mert, ha lennének, nem kellene otthon maradni, lehetne menni dolgozni. Itt minden pénzt kivontak az egészségügyi és szociális szférából, csakúgy, mint az oktatásból. Ezt és még sok disznóságot nem ismerte fel a nép 12 éve. lesz ez még rosszabb is.
A kérdésre visszatérve 35%-os az élelmiszerek drágulása, ami folytatódni fog. Emberek tízezrei fognak szó szerint éhezni és fázni is. Na ezeken kéne elgondolkodni.
Totális off-ba megy a téma a Kérdező jóvoltából, így talán belefér még egy aprócska megjegyzés.
Vannak normális színvonalú ápolóotthonok, hospice házak, öregotthonok, de bizony-bizony fizetősek, ahogy más országokban is. Sehol nincs ingyen luxus ellátás.
De nincs ezzel gond, el lehet adni a szülő ingatlanát - ahogy más országokban is szokás - és máris futja a bekerülésre.
Ja, csak akkor mi lesz azzal a fránya örökséggel? ...na ez a nagy gond!
Senkit nem akarok megbántani,de ez csak egy ártatlan kérdés volt a kérdező részéről!
Szerintem a sört azért emelte ki,mert az egy nem fontos dolog amint olcsón meglehet venni,ami meg alap élelmiszer az meg drágul folyamatosan!
Nem kell ahhoz csórónak lenni,hogy az ember megdöbbenve lássa ezeket az árakat és elgondolkozzon,mit vehet meg és mit nem!
*Egy nagy beteg ápolása azt jelenti, hogy hiába vagyok fiatal, míg anyám él, addig nem mehetek sehova dolgozni, mert mellette kell lenne"
Akkor fogod, beviteted a kórházba valamire hivatkozva és amikor ki akarják adni, jelented, hogy nem vállalod a gondozását, ugyanis nem kötelezhetnek rá. Elhelyezik majd egy szociális otthonban, te pedig elmehetsz dolgozni ahelyett, hogy anyád miatt lemondanál a normális életről, saját családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!