A kelbimbó az tényleg "fingat"?
Figyelt kérdés
Itt tanakodunk egyik barátnőmmel, most ettünk először kelbimbót, de csavarja mindkettőnk hasát. 😒 Azért furi, mert amúgy én mindent bírok. És azt hittem csak a káposzta, brokkoli ami olyan hogy puffaszt.
Szóval? :))
2022. júl. 28. 21:44
1/24 anonim válasza:
Erre egyértelműen azért nehéz válaszolni, mert függ a körülmények összességétől is. Mivel, mit ettél össze.
Példa.
A bab fingat iszonyat módon, hagymával különösen.
Megis volt, hogy semmi ilyen reakció nem jött elő, miután ettem nem keveset.
Máskor pedig semmi extrát nem ettem és a géppuska elszégyelte volna magát....
Szóval inkább a tendencia számít és az azt mondatja velem, igen fingat a kelbimbó, bab, hagyma stb
2/24 anonim válasza:
Hüvelyesek, káposzta félék bírnak ilyen erővel, legalábbis papíron, de függ egyéb tényezőktől is.
4/24 A kérdező kommentje:
Hát előtte pár órával ettünk dinnyét, és a kaja az egész pontosan ilyen sütőben sült sajtos baconos kelbimbó volt. :)
2022. júl. 28. 22:30
5/24 anonim válasza:
Mondjuk akkor egy f..go versenyt csinalhattok.
Remélem még nem késtem el az ötlettel. Hajrá!
6/24 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is versenyzünk de nem mondom hogy szélcsend van 😅😅
2022. júl. 28. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!