Mit lehet tenni, ha a kelbimbó túl csípős?
Figyelt kérdés
Korábban csak fagyasztott kelbimbót használtam, és azokból mindig finomat sikerült főzni (pl. besameles, sajtos kelbimbó). Nemrég vettem sima kelbimbót és nagyon durván csípős íze van :( Még van egy adag, amit nem főztem meg. Hogyan főzzem meg, hogy ne legyen csípős?2021. febr. 1. 18:34
1/6 anonim válasza:
Én még nem hallottam csípős kelbimbóról... Nem esett bele egy chilipaprika? :-D
2/6 anonim válasza:
40 éve főzök. Nem hallottam és nem találkoztam csípős kelbimbóról, így tanácsot sem tudok adni.
3/6 anonim válasza:
Nem capribogyót vettél véletlenül?
4/6 anonim válasza:
ha csípősnek érzed, azzel nem tudsz mit tenni. veled van a "baj" nem a kelbimbóval. sokan ezért nem szeretik a káposztaféléket, mert csípősnek érzik
5/6 anonim válasza:
Más káposztaféléknél attól függ, hogy csípős lesz-e, hogy milyen körümények között termett (napon, félárnyékban stb.) Talán a kelbimbónál is. Legközelebb ne ott vegyél kelbimbót, vagy térj vissza a fagyasztotthoz.
6/6 A kérdező kommentje:
#4: Elég jól bírom a csípőset, rengeteg indiait eszek, de ez máshogyan csíp. Úgy, mint a káposzta nyersen, csak 1000x-es erősséggel, még a gyomromat is marja, a chilitől nem fájt még sosem. A káposztát, brokkolit, karfiolt imádom, minden nap eszem valamelyiket (vega vagyok) és szeretem azt az enyhe csípősséget, amit nyersen érzek bennük, de ez tényleg brutális szint ahhoz képest.
#5: köszi a választ!
2021. febr. 1. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!