Meddig áll el a tejföl?
Figyelt kérdés
Találtam a hűtőben egy doboz tejfölt, bontatlanul. Július 14-én járt le, de megszagoltam és meg is kóstoltam, nem érzek rajta semmit. Nincs romlott szaga vagy íze. Szerintetek még jó lehet?2022. júl. 28. 17:39
2/8 anonim válasza:
Persze, simán jó az ha nem vokt felbontva
4/8 anonim válasza:
Meg 2 hónap múlva is jó bontatlanul... tapasztalat 😁
5/8 anonim válasza:
A legtöbb terméken lévő lejárati kód nem jelent semmit:)
6/8 anonim válasza:
Ez biológia. Nem úgy működik, hogy csettintésre hirtelen megromlik. Ez egy folyamat. Jó oké, vannak egy perces folyamatok is (reakció) és vannak száz évesek is. De ezeknél, ha nem volt bontva még bőven jó vagy. Én bontatlan 3 éve lejárt mustárt ettem, ég világon semmi bajom tőle, semmi más íze nincs, ugyanaz az egész.
- Ettől még nem vállalok felelősséget ezért a kijelentésért, lehet másnak baja lesz tőle!!!-
7/8 anonim válasza:
5ös: aláírom :D 16 éve lejárt piros arany olyan, mint az új :D igaz bontatlan, de akkor is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2022. júl. 28. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!