Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi változott a tejfölök,...

Mi változott a tejfölök, joghúrtok készítésénél?

Figyelt kérdés
Régen volt egy olyan mondás, hogy tejfölt, joghúrtot, kefírt stb-t "nem szabad megvenni, ha fel van púposodva a teteje". Mivel az arra utalt, hogy buggyant a termék. Most már ez gondolom nem állja meg a helyét, mivel az összes boltban az összes termék teteje fel van púposodva. Miért? Mi változott meg ezzel kapcsolatban?

2022. jan. 13. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Védőgázat nyomnak be a levegő helyett… kb 20 éve, nem újdonság
2022. jan. 13. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
83%
A tejföl, joghurt nem úgy készül, hogy előbb elkészítik, majd a kész terméket töltik a poharakba, hanem fordítva. Előbb a megfelelő oltóanyaggal frissen elkevert meleg tejet töltik a poharakba, aztán lezárják, és így készül el megfelelő hőmérsékleten megfelelő helyen tárolva.
2022. jan. 13. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!