Házi sajtszósz készítése nachoshoz. Lehet trappistából?
Figyelt kérdés
Milyen sajtokból érdemes készíteni?2021. dec. 21. 18:35
3/15 A kérdező kommentje:
#1 Kifejtenéd az álláspontod?
2021. dec. 21. 18:53
4/15 A kérdező kommentje:
Azt találtam én is, hogy a cheddar. Köszi!
2021. dec. 21. 18:53
5/15 anonim válasza:
Igaza van az 1-esnek! A trappista sajtnak látszó tárgy...
6/15 anonim válasza:
Szerintem is Cheddar-ból csináld.Trapistá-ból NAGYON rossz.
8/15 anonim válasza:
A trappista - amit otthon kapsz az egy vacak fhos.
9/15 anonim válasza:
de, sajt az is, csak azért szidják trappistát mert nincs olyan erős karakteres íze ami kellene egy sajtszószhoz
10/15 anonim válasza:
9: nemcsak az íze a probléma... Sajt állaga sincs.
Leginkább romlott radírgumira hasonlít!
Aki már evett életében egy rendes sajtot, az pontosan tudja, hogy ez csak sajtnak látszó élelmiszeripari hulladék. :(((((
24 óra alatt készül a gyárban.
Egy jobb sajtot meg 12-24 HÓNAPOT érlelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!