Hogyan, és mihez és milyen gyakorisággal szoktatok tejfölt, illetve joghurtot enni?
Tejfölt: soha, gyűlölöm az ízét és megy is tőle a hasam.
Joghurt: normált (tejből készültet) soha, mert ugyanúgy megy tőle a hasam. :( A gyümölcsjoghurtokat viszont nagyon szeretem, így szoktam venni valami tejmentes joghurt-pótlékot, egy héten 2-3 nap legalább eszek olyat. (Reggelire szoktam, gyümölccsel, müzlivel)
Tejfölt nagyon gyakran, szinte mindenhez. Imádom.
Joghurtot nem eszek, nem szeretem
Tejfölt általában főzelékekhez, pörkölthöz, rakott ételekhez használok, de előszeretettel eszem töltött káposztához, lángoshoz és tartármártást is szoktam készíteni belőle. Néhány sós süteményhez is használok tejfölt.
Natúr joghurtot elég sűrűn, öntetnek elkészítve szoktam felhasználni különféle salátákhoz. Gyümölcsjoghurtot csak néha eszek.
Tejfölt nagyon gyakran, kb 2 naponta (főleg valamilyen ételben de sokszor még magában is :D)
Joghurtot ritkábban, kb hetente-kéthetente egyszer, de azokat is szeretem.
Tejfölt ételbe, sütibe teszem, vagy ételre, ha olyan. Szeretem nagyon.
Joghurtot napi szinten magában, gyümölcsre öntve. Mindegy milyen ízben, natúrtól a gyümölcsösön át a karamell ízűig, jöhet mind. Azt is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!