Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan, és mihez és milyen...

Hogyan, és mihez és milyen gyakorisággal szoktatok tejfölt, illetve joghurtot enni?

Figyelt kérdés
Én napi gyakorisággal: magában is, különféle édesre ízesítésekkel, a napi rostmixemben, pl. kókusz és mandulaörleménnyel elkeverten, sokféle "salátához", az egyik fajta házi sütésű kenyerünk hozzávalójaként, de még lecsós és curry-s jellegű ételekre is szoktam tenni. Stb. ;-)

2022. jan. 5. 13:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Joghurtot szinte mindennap bedobok egyet.Tejfölt inkább kajába főzöm.
2022. jan. 5. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Most a joghurt alatt a natúrt érted, vagy a gyümölcsöset? Mert az utóbbit elég gyakran fogyasztok. Tejfölt meg akkor eszem ha valami pékárura kenem vagy főtt ételbe vagy salátába keverem. Szóval azt is elég gyakran!
2022. jan. 5. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Tejfölt mindennap, szinte az összes kaja jobb vele.
2022. jan. 5. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Tejfölt: soha, gyűlölöm az ízét és megy is tőle a hasam.

Joghurt: normált (tejből készültet) soha, mert ugyanúgy megy tőle a hasam. :( A gyümölcsjoghurtokat viszont nagyon szeretem, így szoktam venni valami tejmentes joghurt-pótlékot, egy héten 2-3 nap legalább eszek olyat. (Reggelire szoktam, gyümölccsel, müzlivel)

2022. jan. 5. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Tejfölt nagyon gyakran, szinte mindenhez. Imádom.

Joghurtot nem eszek, nem szeretem

2022. jan. 5. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Tejfolt sokat hasznalok es a kefirt is boseggel fogyasztom, ellenben joghurtot szinte soha.
2022. jan. 5. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Tejfölt általában főzelékekhez, pörkölthöz, rakott ételekhez használok, de előszeretettel eszem töltött káposztához, lángoshoz és tartármártást is szoktam készíteni belőle. Néhány sós süteményhez is használok tejfölt.

Natúr joghurtot elég sűrűn, öntetnek elkészítve szoktam felhasználni különféle salátákhoz. Gyümölcsjoghurtot csak néha eszek.

2022. jan. 5. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Tejfölt nagyon gyakran, kb 2 naponta (főleg valamilyen ételben de sokszor még magában is :D)

Joghurtot ritkábban, kb hetente-kéthetente egyszer, de azokat is szeretem.

2022. jan. 5. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Natúr joghurtot minden nap (üresen vagy zabpehellyel, illetve időnként sütéshez is használom), nem tudok meglenni nélküle. A tejföltől évekkel ezelőtt megcsömörlöttem, jelenleg rá sem bírok nézni.
2022. jan. 5. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Tejfölt ételbe, sütibe teszem, vagy ételre, ha olyan. Szeretem nagyon.

Joghurtot napi szinten magában, gyümölcsre öntve. Mindegy milyen ízben, natúrtól a gyümölcsösön át a karamell ízűig, jöhet mind. Azt is szeretem.

2022. jan. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!