Mennyire kifizetődő, ha előtérbe helyezem az olyan zöldségek fogyasztását, mint a brokkoli, karfiol vagy a káposzta?
Figyelt kérdés
Alapból is szeretem mindhármat, viszont szeretném jobban belevinni az étrendembe őket és heti többször fogyasztani különböző formában őket. Ismerkedem egy fiúval most, aki szakács, innen jött az ötlet hogy tőle tudnék tanulni és ilyen ételeket készíteni, főételként vagy köretként akár. Vagy egyszerűbbeket, amiket tudok bevinni magammal munkába. :) Mit gondoltok? :) (N/23)2022. júl. 26. 22:55
11/12 anonim válasza:
Azért érdemes lenne a nemszeretem zöldségféléknek is adni egy esélyt, de nem a megszokott módon elkészítve, hanem pl steak-ként megsütve, currynak elkészítve, stb. Így ugyanis teljesen más az ízük, mint a megszokott leves-fözelék-savanyúság jellegö receptekben
12/12 anonim válasza:
Ha eddig keveset ettél ezekből, akkor fokozatosan növeld, különben hascsikarás lehet a vége. Egyébként a sok rost miatt egészségesek, segítenek a fogyásban - és ugyanezért puffasztanak. Idővel hozzáalakul a bélflórád, ezért kell a fokozatosság. Hüvelyesekre ugyanez áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!