A nyers brokkolit hogy lehet beépíteni az étrendbe?
Tudom, hogy egészséges és jó lenne a diétámhoz. De nincs időm főzni, párolni stb.
Ha nyersen majszolnék egy szendvicshez, vagy főtt tojáshoz stb az megfelelő volna?
Nyersen is ehető? És az egészet meg lehet ilyenkor enni? Vagy csak pl a szárát eszik?
Pont a brokkolit pár perc alatt meg lehet párolni.
Nyersen szerintem csak reszelve salátánsak elkészítve.
Nyersen nagyon száraz.
Nem tudom megpárolni. Beleírtam a kérdésbe.
Kérlek, csak a kérdésre válaszoljunk. Köszönöm.
Elvileg vékonyra (1-2mm) szeletelve tehetö salátákba is meg eleheted önmagában is, csak nyersen nem szívódik fel belöle jóformán semmi értékes anyag. A szárát nem igazán szokás enni, legfeljebb, ha alaposan lehámozod a fás külsö részét, a fiatal rózsák azok, amiket szokás fogyasztani.
Mellesleg ha tojást tudsz fözni, annyi idö alatt a brokkoli is megpárolódik.
Nem én főzöm a tojást, hanem veszem a főtt tojást. Hosszú sztori, nem írom le.
Nem tudok főzni, párolni itthon semmit.
Vegyük garantáltnak, hogy nyersen kell ennem a brokkolit. Tehát akkor a fejét érdemes elsősorban?
Mondjuk, lehet azért nem tud főzni, mert heti 5 napot egy szállodában dekkol, mint én….
Kérdező a brokkoli salátának elkészíthető pl, de kb minden tésze ehető nyersen, a nagyon fás alsó szárrész kivételével. Pl màrtogatóshoz is jó vagy szendvicsbe is, ha vékonyra vágod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!