Miert nem szabad a nyers húst a főtt hús mellett tárolni még ha csomagolva is van?
Nem csak a főtt húst a nyers hússal.
Bármilyen nyers, vagy tisztítatlan dolgon lehetnek olyan szennyeződések, vagy baktériumok, tényleg reális veszélyforrást jelentenek.
Ez vonatkozik húsokra, töltelék árura, (felvágottak) földes árura, stb...
Ezért nem keverendő az, ami már nem kap hőkezelést, olyannal, ami még kapni fog, a tisztítatlan a tisztítottal, stb..
Itthon ugyanolyan fontos. És nem azért, mert az ellenőrök kijönnek hozzád és megbüntetnek, mint az éttermekben, hanem sajátmagadnak és a családtagjaidnak, hogy még véletlenül se dobják fel a talpukat pl. botulizmus, vagy e. coli, vagy akármi más miatt.
Kettes válaszoló gondolom kezet se szokott mosni szarás után, mert szerinte az is csak éttermi viszonylatban fontos és nem otthon.
4
Én konyhán dolgozok egy jó ideje.
Nálad van e otthon a hűtőben 50-60 kg hús, hal amihez naponta jön friss áru?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!