Hogyha reggel zabkását eszek tejjel, kb utána 2-3 órával tizoraira pedig ananászt+még valamit, akkor abból lehet valami bajom? Azt tudom, hogy a kettőt egyszerre nem szabad, de néhány óra eltéréssel ugye lehet?
Nyilván lehet egyszerre is, egy csomó turmixban vagy levesben van tej és gyümölcs egyszerre...
Fel nem fogom, honnan jött az a butaság, hogy nem lehet, bár tuti érzékeny embernek megárt, mind kb. minden :)
Köszönöm a válaszokat!
Tapasztalatból tudom, hogy nem lehet (vagy akkor inkább írom azt hogy nem biztos hogy jó), ugyanis egyszer már ettem egyszerre ananászt és mellé tejet, utána pedig kb negyed órát ültem a wc-n és f*stam. De akkor ezek szerint velem van a gond
Az, hogy neked nem bírja a gyomrod az nem jelenti azt, hogy nem lehet. Egy csomó turmixban van tejtermék és gyümölcs (ananász is). S sokunknak semmi baja.
Nem tudjuk megmondani, hogy a te szervezetedre hogyan hat! Ha utána nem lett bajod, pl ebédidőre. Akkor nem is lesz!
Egy csomo etelben van ananasz sajttal.
A te gyomrod erzekeny ra. Vagy az az eset veletlen egybeeses volt, vagy a kajaval volt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!