Milyen ételeket kedveltél meg a nagyszülői házban, amiket ma is szívesen elfogyasztanál?
Figyelt kérdés
A csirkék levágása során keletkező alvadt vért és a vele együtt sok hagymában, fokhagymában megsütött májat tudnám említeni. Ez egyfajta ragu, vagy a pontos nevét nem tudom. Még a szív is belekerült, és disznó vagy kacsazsírban volt elkészítve, kevés vízzel, viszont pirospaprika nem volt benne. Elsősorban pirítóssal fogyasztottuk. A másik pedig a tejfölben sült tükörtojás. Ez is érdekes recept, legtöbbször tejföl nélkül készítik ezt el.2022. júl. 11. 00:17
21/21 anonim válasza:
Kapros-túrós lepény (vagy pite?)
Kisgyerekkoromban többször csinált a nagyi, imádtam, már 28 éve nem ettem ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!