Amerikába mennyire népszerűek szerintetek magyar kaják?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Semennyire (kivéve a kivándotolt magyarok közt).
Túl zsíros, túl nehéz nekik, emellett sok magyar alapanyag (pacal, csirkeaprólék, belsöségek) számukra undorítóak (kb, mint egy átlag magyarnak egy kígyó).
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
van ami bejön nekik van ami nem. az én amerikai ismerőseim ezeket szeretik:
lángos, lecsó, halászlé
nem szeretik:pacal
viszont az tévhit hogy az amerikaiaknak túl zsírosak. Ettetek ti már autentikus amerikai ételeket? Ahhoz képest a magyar ételek diétásak:-D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
De, túl zsírosnak tartják!
Az autentikus amerikai alatt meg feltehetöen a gyorséttermeket érted.
A normál házilag készített kaják nem zsírosak.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Olyannyira nem szeretik, hogy gyakorlatilag az összes magyar étterem tönkrement, vagy egybeolvadt egy másik étteremmel, és onnantól a "gulyás"levesben zellerszár hegyek vannak, a túrós csuszában meg nincs szalonnatöpörtyű, mert fúj. A dobostorta teteje nyúlik, mint a horrorfilmben a szörnyeteg nyála - soroljam? Plusz, az amcsik nem hajlandók annyit fizetni, amennyibe pl. egy igazi rétes előállítása kerül (mert ugye egy csomó idő, ha rendesen csinálod), mert a szerintük "hasonló" levelestészta negyedannyiból megcsinálható.
Vannak magukat "magyar" étteremnek nevezők, de gyakorlatilag amerikanizálódott "magyar" ételeket kénytelenek csinálni. A "Magyar Ház"-akban alapanyag híján szintén rossz az ünnepekkor felszolgált étel, pl. taco-marhából vagy taco-disznóból készül a töltött káposzta. Azt már meg sem említem, hogy a helyi "magyar" zenekar country-zene stílusban játszik magyar himnuszt (igen, gitárral és szintetizátorral, ne röhögj légyszives).
Ha azon töröd a fejed, hogy majd itt nyitsz egy magyar éttermet, és túléled az első öt évet a vállalkozásoddal, akkor felejtsd el.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
#7
Te soha életedben nem ettél itt született amerikainál készült ételt, de még amerikai étteremben sem jártál soha, max a pesti, Nyugati Pu. Mekijében, akkor is csak azért, mert pisilned kellett és beszöktél a rötyibe.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha valami zsíros az az amerikai konyha, nem a magyar.
Akik még a csokit is kirántják meg a kukoricát vajjal kenegetik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
"A normál házilag készített kaják nem zsírosak."
Pedig pont nagyon gyakori náluk, hogy rengeteg zsiradékkal főznek, minden különféle szószoktól tocsog, bármit képesek kirántani, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!