Hogy lehet, hogy mindig más íze van a Lidls krémfehérsajtnak?
Figyelt kérdés
A Milbona greek style krémfehérsajtra gondolok.
Van amikor nagyon finom feta ízű, máskor erőteljesebb, szinte brindza ízű.
Nem hiszem hogy romlott, mert hónapok óta sikerül időnként a finomabbat, máskor ezt az erőteljesebb ízűt vennünk. Mindig egyszerre többet veszünk, és mindnek ugyanolyan íze van.
Más lehet a tej, vagy más gyárban készül, vagy mitől lehet ez?
2022. jún. 30. 10:53
2/6 anonim válasza:
Simán lecserélik a gyártót, ha találnak olyat, aki olcsóbban előállítja nekik...
4/6 anonim válasza:
Ex tejiparos:
A krémsajt (az összes) ilyen viszaküldött, megmaradt, kiszáradt sajtokból van ömleszve.
Jobb márkáknál általában ezt rendesen "kihypózzák", és utánna ízesítik.
Gondolom itt ebből a kettőből hiányos az egyik.
Nem túl bíztató.
5/6 anonim válasza:
A sajtgyártás nem olyan, mint a csavargyártás, hogy M8-as menet, oszt jónapot. A sajt nem sikerül egyformára.
6/6 anonim válasza:
Mert némelyikbe benne van az a "speciális" áru.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!