Leírod egy napi étrendedet?
Reggeli: Tk tortilla, tojással és sonkával töltve, zöldségek
Ebéd: Karfiolos csirkemell, rizs
Vacsi: melegszendvics (tk kenyérből)
ez például a mai napom lesz :D (bár én IR-es vagyok, azért teljeskiörlésű, de nyilván ezek simából is működnek :))
Ma a reggelim tejes kávé volt, eperlekváros-vajas piritóssal
Ebédre a tegnapi maradék hideg sült csirke lesz, kovászos uborka, meg pogácsa hozzá.
Este nem tom még mi lesz, de általában ilyenkor nyáron nálunk este van meleg étel. A franc se akar a déli kánikulában a konyhában állni, vagy meleget enni.
Lehet valami levest főzök a tehnapi csirke csontjából, mondjuk tárkonyos kisgombóc?
Ha valaki esetleg az enyémet is kérdezné :D
Reggeli: 3 főtt tojás, banánnal
Ebéd: cigánypecsenye hasábbal
Vacsora: spáros cézár saláta :D
"Reggeli" (inkább tízórai, 10 és 11 között eszem először): tükörtojás pirítóssal és sonkával, zöldségekkel
Ebéd (13 óra körül): szecsuáni csirke pirított tésztával
Uzsonna (vagy mi az, edzés előtt 1 órával, 17 óra körül szoktam enni): burrito (csirkemell, zöldségek, valamilyen öntet)
Vacsora (21-22 óra között): általában a reggelivel vagy az uzsonnával egyezik meg de ebben a melegben sokszor csak egy joghurt vagy zabkása.
Hajnali ébresztőnek fél liter jéghideg vaníliás szójatejes kávé.
Reggelire két szelet csirkemell kukorica chips bundában majonézes krumplival.
Ebédelni nem szoktam.
A vsaora ma Katsu curry lesz
Reggeli
Teljes kiorlesu kenyer sajtkrémmel/humusszal + zoldsegek + sovány sonka/sajt/tojás
Zabkása/rizskása/tejbebulgur gyümölcsökkel, magokkal
Joghurt cukormentes granolával vagy gyumolccsel
Turokrem zabbal, magokkal, cukormentes lekvarrak
Ebed
Lasagne durum tesztabol, 7 szazalekos daralt hussal
Toltott paprika sovany daralthussal
Barmilyen fozelek (bab, borso, lencse, karalabe, kukorica stb) valamilyen feherjevel
Krumpli vagy edeskrumpli olaj nelkul elkeszitve hasabnak purenek stb valamilyen feherjeforrassal
Bulgur/koles/rizs/hajdina akar belekeverve zoldsegekkel akar anelkuk valamilyen sovany feherjeforrassal
Durum teszta alacsony kaloriatartalmu tejszinnel, valamilyen feherjeforrassal es zoldsegekkel pl spenot
Valamilyen feherje = serteskaraj, sertescomb, csirke vagy pulyka vagy kacsa comb es mell, tofu, szejtán, hal, tenger gyumolcsei stb - ezek lehetnek sajtos, tejszines dios, zoldséges, paradicsomos stb szószban vagy magukban különböző fűszerekkel és kombinációkkal
Uzsonna: turokrem vagy joghurt
Tk lapkenyer vagy wasa kenyer (nem abonett) humusszal vagy sajtkremmel melle zoldsegek
Vacsora: ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb
tízórai es uzsonna 5letek : [link]
reggeli 5letek: [link]
vacsora 5letek (ezekből nagyobb mennyiséhben simán lehet reggeli): [link]
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__7..
Reggeli: tejeskávé és kb mindig zabkása, ilyenkor friss eperrel vagy áfonyával, télen fagyasztott bogyos gyümölcsöt szoktam beletenni
Ebéd: ma lazac ilyen bolti zacskos salataval, balzsamecettel
Általában: csirkemell, lazac, sertésszűz + vagy saláta, grillezett zöldségek, párolt zöldségek néha krumpli vagy édesburgonya
Nasi: most nyáron többnyire gyümölcsök, de szoktam néha egy-egy szelet sütit vagy pohárkrémet venni a közeli cukrászdában
Vacsora: bacon és tojás külön vagy tortillában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!