Ha ilyennel szembesülsz a boltban, 2 lehetőség közül hogyan viszonyulnál az esethez? (leírásban az eset)
Figyelt kérdés
Bemész a boltba, mogyorót akarsz venni, és meglátod, hogy a pörkölt SÓS mogyoró 499 Ft. Majd meglátod, hogy a mellette lévő, azonos márkájú, azonos kiszerelésű, SÓTLAN mogyoró is 499 Ft.
A két lehetőség közül, melyik futna át először az agyadon?
Nincs 3. opció, a kettő közül válaszd ki, amelyik közelebb áll a személyiségedhez.
2022. jún. 13. 11:35
11/23 anonim válasza:
10: rossz a példa. A natúr joghurtot kellene összehasonlítani a barackossal/epressel.
12/23 anonim válasza:
Nem számít. Az M-es ruha se drágább az S-esnél, pedig kicsivel több anyag van benne. A két mogyoró pedig tömegre is gondolom egyezik, rá van írva.
13/23 anonim válasza:
11, Nem rossz példa, a natúr joghurtok teljesen más termékcsalád. Abból a szempontból pedig passzol, hogy elfilozofálhatsz rajta, hogy az eper vagy a barack a drágább.
14/23 anonim válasza:
Ez nyilván attól függ, mihez akarok mogyorót venni.
15/23 anonim válasza:
12, Mondjuk, olyat láttam már, ahol az XL-es ruha drágább volt. :D Bár az is vicc szerintem.
16/23 anonim válasza:
4-es, egyébként igen, ezt én is észre vettem, a laktózmentes nekem jóval édesebbnek tűnik.
3-as, ha megvenném a normált meg mellé a tablettát, ugyanott lennék árban, ahány kávét én iszok reggel. De nem is ez volt a lényeg. Hanem hogyha valaki tényleg beteg, lisztérzékeny stb, akkor neki minden jóval drágább. Nem lehet egyszerű.
17/23 anonim válasza:
16: erre nem jár adóvisszatérítés v. támogatás?
Egy kolléganőm igénybe vesz vmi ilyesmit...
18/23 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam, de köszönöm, utána nézek :)
20/23 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!