Bontatlan mascarpone kb 18 órát volt a 20 fokos konyhában, jó lehet még?
Figyelt kérdés
nov. 23. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
2/9 Ádám Ferenc Hubik válasza:
Szerintem ha még kóstizod meg tudod
5/9 anonim válasza:
Nem . Gondolkodás az nektek miért luxus ? Hány cfok van a hűtőkben ? 7 cfok . Ez alatt nincs rothadás bomlás . E felett beindul lebomlás a szobában pont 3szor ennyi ... Ostobák és igénytelenek fóruma .
6/9 Grizesteszta válasza:
#Igen, az ujszulott eseteben is megindul az oregedes. Es az pont olyan lassu, mint a masc. bomlasa. A bontatlan masc. szinte steril,sokkal kevesbe romlik, mint a nyers hus vsgy a nyers tojas sargaja vagy a fott teszta. Termeszetesen a 2-3 hetig kint hagyott eseteben mar mas a helyzet, de a 18 ora a bontstlan eseteben nem szamit. A bontottnal mar mas a helyzet.
7/9 anonim válasza:
A baktérium eleve ott van a csomagolásban, nem steril, éppen ezért romlik meg. Még fagyasztva sem áll le a szaporodás, csak extrém mértékben lelassul. 20 fokon nagyjából óránként duplázódik a számuk. Kérdés, hogy eléri-e a szaporulat azt a szintet, amit már nem tolerál a szervezet.
8/9 Tűztévesztő Színszerész válasza:
Én nem kockáztatnék, kidobnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!