Ha kimaradt a mascarpone a klasszikus olasz tiramisuból mit lehet tenni?
Semmi extra nem lesz
Íze ugyanolyan lesz max az állaga lesz kicsit más
Fontos lett volna de az allaga miatt nem fogja a mamad mas ele rakni😀
Ja tobb marad neked
#2,Jogos, mert am tényleg az! Vicc h ez törtent,még mindig röhögünk rjata xd
De hát engem csak hívott h géppel verjem habosra a dolgokat,én tökre azt hittem h belefogja rakni kesőbb és hív oda h verjem úgy is bele a mascarponet...de nem,összeöntötte és a kávés rumos piskótára ráterítette a mascarpone nélküli porcukros tojásos krémet rétegekben ugye(de így nem is igazám mondható az krémnek,de állagra az volt)..
Hogy mi van? Esküszöm nem értem.
A leírt tojásos krém inkább egy tojáslé lett, nem? Vagy mi is történt?
Ha a beáztatott piskóta le lett öntve felvert tojással, akkor egy megoldás van a mentésre.
Ha tűzálló tálban van, akkor mehet be a sütőbe 180 fokra, mondjuk első körben 10 percre. Persze kérdés, milyen vastag a cucc.
Egy kétszersült piskóta lesz gyakorlatilag, vagy nagyon hasonlít a kenyérpudingra. Ha megsült, mellé kikeverhetitek a mascarponet kis vaníliával, cukorral.
Egy próbát megér, mert így nyersen ez ehetetlen kategória, úgyis kuka lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!