A leírás alapján te ennél ebből a kolbászból?
Kézműves kolbász.
Paprika nélküli.
Kemény már (szavatossága június 25).
Belseje egy szakaszon rózsaszínes, puha.
Még az után is. Megnéztem a leírását, és teljesen természetes, hogy kemény.
40 napos érleléssel készül, kívül nemespenész borítja. Ezek megfelelő tárolás mellett sokáig elállnak. A dátum nem azt jelenti, hogy egy nappal előtte jó, eggyel utána feldobod a bakancsot tőle.
Addig a napig vállalja a gyártó, forgalmazó, hogy a termék megfelel az előírásoknak, nem változik élvezeti értéke stb.
Előírásoknál sem valami súlyos dologra gondolj. Hasalok valamit: ha 15% víztartalma kell legyen, de kevesebb, akkor a dátum előtt szankcionálható, utána nem.
Persze.
Mondjuk én a puhább kolbászt szeretem, de apám például csak akkor hajlandó megenni, ha kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!