Milyen fajta alma lehet ez a leírás alapján?
Figyelt kérdés
Egy kis zöldségesnél vásároltam találomra, külseje alapján szimpatikus volt. Úgy emlékszem nem is volt kiírva a fajtája, csak az ára, meg hogy piros alma.
Külseje: nagy, bordós piros
Állag: kemény húsú, ropogós, nem kásás
Ízre: először savanykás, az utóíze olyan, mintha édes barack lenne
Milyen fajta alma lehet ez? Isteni finom, máskor is szeretnék venni, csak nem tudon milyen néven keressem.
2021. márc. 16. 09:54
1/5 anonim válasza:
Tudod még, hogy melyik zöldséges volt? Mert ha igen, akkor simán megkérdezheted nála, valószínűleg tud segíteni. Mondjuk hogy "két hete vettem itt almát, annyira finom volt, de nem emlékszem melyik, ezek a jellemzői (és itt elmondod neki). Van tényleg most is? Akkor két kilót kérek. Egyébként mi a neve?
3/5 A kérdező kommentje:
1 Kedves vagy, erre én is gondoltam. Csak több féle piros almát árultak, különböző árban. Ezért azt feltételeztem, nem biztos, hogy tudni fogja mire gondolok. De végülis egy próbát megér.
2 Köszönöm a tippet.
2021. márc. 16. 10:17
4/5 anonim válasza:
Ha nem diákmunkás álldogállt ott, meg ha nem ilyen tesco típusú hodályban vetted, akkor valószínűleg tudnak majd segíteni. Normális zöldséges ismeri az áruját.
5/5 A kérdező kommentje:
4 Rendben, köszönöm.
Ha megvan a válasz, akkor kiírom. Hátha másnak is hasznos lesz.
2021. márc. 16. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!