Olívabogyó levét meg el lehet fogyasztani? Vagy tele van tartósítószerrel?
2.: Akkor szerinted a befőtthöz való tartósítószer mire való [link] okoska?
Előbb szedj össze egy kis műveltséget, utána arcolj! Extra gáz a lekezelő dumád műveletlenség nélkül...
3-as: Iparilag nem használnak ilyet, mert a hökezelés böven elég.
Normális, hozzáértö háziasszony sem, mert ha tisztán dolgozik, fölösleges a tartósítószer.
Viszont árulják, mert sok olyan buta lény, mint te megveszi, és ez nekik hasznot hoz, ennek ellenére fölösleges a használata.
Másrészt meg ha valamit kérdezel, akkor köszönd meg a válaszokat, és nem ilyen primnitív stílustban hözöngj, föleg, hogy még csak igazad sincs. (meg nézd meg, mi a müveltség definiciója, mert a tartósítószerek használata nem tartozik ide)
Miért nem olvasod el a címkéjét, mielőtt ilyet kérdezel?
Mellesleg a tartósítószer fogalmát is érdemes lenne tisztázni.
Ugyanis megfelelő mennyiségben a só, cukor, valamilyen sav (ecet, citrom) is tartósítja a zöldséget gyümölcsöt. Ezek egyike sem káros.
5.: "Normális, hozzáértö háziasszony sem, mert ha tisztán dolgozik, fölösleges a tartósítószer."
Te főztél már be valamit életedben, vagy csak itt dumálsz, osztod az észt?
"Te főztél már be valamit életedben, vagy csak itt dumálsz, osztod az észt?"
Tehát akkor ehető a tartósítószer, vagy sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!