Szoktatok ilyenkor is venni szaloncukrot vagy karácsonyig csak?
Figyelt kérdés
Természetesen aki soha nem vesz, nem kell válaszolnia.😁jan. 3. 22:46
A kérdező szavazást indított:
Csak karácsonyra veszek
Szoktam, ha megkívánom
21 szavazat
1/10 anonim válasza:
Még csak ilyenkor veszek igazán. A spárban 1200 volt a Milka. Joghurtos és marcipánosból is vettem 3-3 dobozzal
2/10 anonim válasza:
Én szoktam venni ilyenkor, mikor leárazások vannak főleg a milkát .
3/10 anonim válasza:
Már november elején elfogyott amit vettem, utána már nem jártam arra, ahol kapható, úgyhogy így jártam
4/10 A kérdező kommentje:
Ugyanígy voltam én is. Nem vagyok nagyon édesszájú, de van egy fajta, amit nagyon megszerettem legutóbb karácsonykor és ma láttam 30%-on van, így vettem még belőle, végülis ízre is, méretre is, mint a bonbon olyan, jó lesz az ilyenkor is.:D
jan. 3. 23:33
5/10 anonim válasza:
Én sosem veszek, mert mindig kapok valakitől. Már január végére is be van ígérve egy adag, így a második lehetőség talán közelebb áll hozzám.
6/10 anonim válasza:
5 ėve nem veszek se karåcsony elött se utána szaloncukrot más fajta csoki dísz van a fán .
7/10 anonim válasza:
Most vettem egy újabb adag stühmer mogyorós édesítőszeres szaloncukrot.Pisztáciás is jó lett volna, de olyat nem tartanak a boltban.Rendelni meg nem fogok már idén, majd jövőre.
8/10 anonim válasza:
Már nem szoktam, karácsonyra is csak minimálisat.
Pedig jó az ár igazad van.
9/10 anonim válasza:
Én szoktam venni, mert ilyenkor mindig leárazzák
10/10 Metionin válasza:
Csak ilyenkor veszünk, mert akciós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!