Van olyan élelmiszer vagy élvezeti cikk amiről lemondasz
a brutális áremelkedések miatt? Mi az?
Figyelt kérdés
Én tervezem, hogy lemondok a kedvenc kapszulás kávémról és átállok hagyományosra. De az a gyanúm több minden még ezt követni fogja. Ki miről mond le könnyen? Vagy nehezen. :(
A cigiről szeretnék nagyon lemondani mert brutál ára van én meg nem keveset szivok. De rajta vagyok az ügyön.
A gyümölcsöt eddig is megvettem a gyerekeknek de ezt itthon kivaltom gyümölcsfàkkal.
2022. jún. 7. 11:00
12/27 anonim válasza:
A kávé tejszínhabbal. Na most, a kávé még hagyján, a férjem ritkán iszik, így 1 kg sem megy el szerintem havonta, de a tejszinhab iszonyat drága lett, az már kicsit luxus bele.
2022. jún. 7. 11:26
13/27 anonim válasza:
Trappista sajt, füstölt sajt, mozzarella. Valamint mindenböl sajàtmàrkàsat veszek. Nem kell gyermelyi tészta jò a sajàtmàrkàs is.
2022. jún. 8. 14:07
14/27 anonim válasza:
-drága gyümölcsök mint pl az eper (szezonon kivul),szolo,szeder,afonya
-kaja rendeles szintugy
-voros hus,hal
-bolti kakao
-nassolnivalok,amit veszek neha az a popcorn,keksz
-gombocos fagyirol is.Nem gondolom hogy egy meg aszott tolcser es egy gomboc meger 350-400 ft ot inkabb veszek egy dobozzal a boltbol aztan neha ha megkivanom eszek egyet
-cukraszdas sutik se jonnek szoba mert ugyanaz van mint a fagyival hogy 650 ft-ot egy kokusztekercsert nem fogok fizetni,inkabb sutok otthon
-peksutemenyek,fornetti
Nyilvan ezekrol nem mondok le teljesen de nem fogyasztok beloluk csak kb 2-3 havonta 1/2x,és nem hibaztatom se az etel kiszallitokat sem a cukraszdaban dolgozokat hisz nekik is meg kell elni valamibol:)
2022. jún. 12. 12:46
15/27 anonim válasza:
A kedvenc sajtomról, most már négyszer annyiba kerül mint tavaly. Meg még elég sok mindenről lemondtam étkezés terén. Kávét már nem veszek, helyette kapszulázom a koffeinport, kenyeret meg ilyen péksüteményeket vasárnap dagasztom be és sütöm ki, majd megy a fagyóba. A lisztet egy kisgazdától veszem, meg még hasonlóakat. Aznap lejáratos húsokat meg felvágottakat veszek, az is megy a fagyóba. Így kb ugyanannyit költök mint 1-2 éve.
2022. jún. 30. 19:20
16/27 anonim válasza:
A cigiről, az üdítő italokról, és sajnos a kedvenc milka csokimról is. 250ft volt régen az itteni boltban, mostmár 300ft-ba kerül.. igyekszem csak az igazán szükséges dolgokat megvenni, és itthon limonádét keverni, vagy csak sima vizet inni.
2022. jún. 30. 22:50
17/27 anonim válasza:
Eddig sem belőlem éltek meg az éttermek, büfék, de most még ritkábban megyek, vagy rendelek.
2022. júl. 1. 00:14
18/27 anonim válasza:
16# igen sajnos a cigi is egyre jobban dragul:/
2022. júl. 1. 03:42
19/27 anonim válasza:
#18, igen, most is felmentek az árak, egy normálisabb cigit 1500-2000ft körül lehetne most venni, eddig kevesebb mint 1500ft-ból jöttem ki. Dobozosat szívtam, előtte töltöttem, de már a sima dohány is megy fel rendesen. Hosszú távon nagyon nem éri meg.
#16 voltam
2022. júl. 1. 13:45
20/27 NTBS válasza:
Semmi, eddig is takarékoskodás, ezután sem lesz másként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!