Azok, akik írják az élelmiszerre fordított kiadásaikat, mekkora eltéréseket tapasztalnak a fél évvel, egy évvel ezelőtti adatokhoz képest?
Figyelt kérdés
Mekkora áremelkedést észleltek? Változtattatok vagy terveztek változtatni étkezési szokásaitokon ennek fényében?2022. jan. 3. 22:21
1/5 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk. Egy évvel ezelőtt az átlag heti bevásárlásunk 18-20 ezerből megvolt. Most 25-30 ezer. Nem tervezünk változtatni.
2/5 anonim válasza:
Mi is ketten vagyunk felnőttek + 1 baba.
Tavaly kb 30 ezerből kijött egy nagybevásárlás (2 hétre). Most ez sokszor 50-60 ezerbe kerül.
3/5 anonim válasza:
22:53 vagyok. Étkezési szokáson nem, de bevásárlási helyen változtatunk.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Mi is ketten vagyunk, a 14 éves lányommal. Nekünk 120 000 forintról ment fel 140 000-re egy év alatt úgy, hogy ősztől a munkahelyemen ingyen ebédet biztosítanak számomomra munkanapokon.
2022. jan. 3. 23:05
5/5 anonim válasza:
Hát ezt így nehéz megmondani
Pedig vezetem
De változó az is hogy mit veszek.
Egy ideje kevesebbet nassolunk és eszünk gyors kajákat és rendelni is már kevesebbet szoktunk.
De látom én is hogy minden drágul. 72 ezer és 130 ezer között volt a kaja az elmúlt fél évben.Plusz még tápszert is kap naponta 2* a fiam,az is most drágult januártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!