Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valakinek van tapasztalata...

Valakinek van tapasztalata hogy miért jobb vagy rosszabb a fordított, lent lógó visszapillantó tükör motoron, most jott divatba ugylátom ?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jött divatba. Van néhány, aki azt jobban szereti. Jibban tetszik neki vagy ilyesmi.

Én eddig egyet próbáltam, azon alig láttam hátra. Biztos van olyan is, amin jól lehet látni, pl bmw rt1150.

2019. dec. 17. 16:01
 2/4 dirtboy ***** válasza:
100%
Szerintem nem jók mert kiesik a látómezőböl. Max akkor veszel benne észre bármit is ha direkt bele nézel még nyitott sisakban is, zártban meg le sem látsz oda csak ha leis billented az egész fejed. . Illetve szerintem kézzel takarásban is van ott lent.
2019. dec. 17. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha a kormány alatt van a visszapillantó, akkor eséskor nem töri el a figura karját.
2019. dec. 18. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég sokfajta esésről, sérülésről hallottam már, monduk combnyak reccs a tankon, meg ilyenek, de olyat, hogy valaki a karját a visszapillantóval törje el, olyat még soha :D Nem azt mondom, hogy nem jellemző, de ezek ha kapnak eg, közepesnél nagyobb pofont, kilazulnak és elforognak. Igen pici esélyét látom, hogy valaki a karját törje rajta. És nem ez a fő indok, ebben egészen biztos vagyok.
2019. dec. 18. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!