Európa Oroszország elleni szankciói kezdenek visszafelé elsülni (miközben Putyin nagyban röhög a markába)?
Hát ebben tévedsz, kérdező.
Egyébként illett volna valami forrást is linkelni, ha már magabiztosan állítasz hülyeségeket.
Putyin olyan mint a barna varangy, vagy gönbhal, amelyik veszélyt érezve felfújja magát, hogy nagyobbnak látszódjon.
Eljátssza az erős megingathatalan birodalmat, miközben lassanként tönkremegy.
Az EU szankció értelmetlen.
Gondoljatok már bele:
Minél többet bukna ezen a szakciionáláson Oroszország, annál nagyobb mértékben fogják a hiányt pótolni a frissen megszerzett területekről.
Tehát ezzel még rosszabb helyzetbe hozza az EU Ukrajnát.
Na és persze ott van Oroszország területi nagysága és a tény, hogy számos olyan országgal határos, ahonnan meg tudja oldani a hiánya pótlását, akiknek el tudja adni a portékáit.
Érdekesebb kérdés, hogy mielőtt a szankciókkal öngolt lőnének az országok, vajon áttanulmányozták-e a térképeket.
Hahóóó! ébresztő, Emberek!!! Oroszország biztosra ment.
Nem érdemes bedőli a nyugat által sugalmazott ,,tényeknek". Ha igazuk lett volna, már véget ért volna a háború, de nem.
Kína pedig azért jelentős előnyöket élvezhet a szankciók miatt. csak a vak nem látja, hogy mi történik.
"nagyobb mértékben fogják a hiányt pótolni a frissen megszerzett területekről."
Úgy érted a xarrá rombolt területekről ?
Mindenki magához nyúlt, hogy ez a Donyecki térség milyen gazdag meg jó. Én megnéztem mennyi GDP-t termel és össze vetettem Kaliforniával meg Shanghaijal meg Hongkonghal meg Sencsennel. Meg sem közelítik ezeket a régiókat. Nagy putrik
"el tudja adni a portékáit"
Milyen portékákat ?
"Kína pedig azért jelentős előnyöket élvezhet a szankciók miatt"
Főleg , hogy megkezdheti az oroszok gyarmatosítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!