Ha tojás héjat ettem, hány százalék van arra, hogy elkapjam a szalmonellát?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 18:50
2/14 anonim válasza:
Vakbeled megvan még? Ha igen, akkor a szalmonella mellett, egy jó kis vakbélgyulladásra is van esélyed.
3/14 anonim válasza:
Ha főtt tojás akkor a szalmonella már elpusztult a hő hatására.
4/14 anonim válasza:
Nem sok esély van rá.
A férjem is ezzel a vakbélgyulladásos falusi urban legendtől tart még 30 évesen is, röhej, hogy ezt még valaki elhiszi :D
5/14 anonim válasza:
4. Nem azt írtam hogy biztosan lesz neki, hanem azt hogy arra IS lesz esélye.
7/14 anonim válasza:
5-ös: NEM lesz semmivel több esélye, mint tojáshéj vagy egyéb kaja nélkül. A vakbélgyullás nem attól alakul ki, hogy valamit eszik az ember, ami okozná!
8/14 anonim válasza:
7. pedig pont az növeli meg a kockázatot, ha egy idegen anyag beékelődik a féregnyúlványba, és gyulladást okoz. De ismétlem, ennek valóban csekély a valószínűsége.
9/14 A kérdező kommentje:
Nyers tojáshéjról van szó. Köszi a válaszokat!
2022. máj. 17. 20:29
10/14 anonim válasza:
Akkor kezdhetsz imádkozni, hogy ne legyen semmi bajod, ugyanis a nyers tojás önmagában sem veszélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!