Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hány százalékos hústartalomtól...

Hány százalékos hústartalomtól lehet valamit virslinek hívni, és nem pálcának vagy rúdnak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 28. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
51% hústartalom felett lehet virslinek hívni
2021. nov. 28. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

51% felett

[link]

2021. nov. 28. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a % a fontos... hsnem az is h színhúsból leszül vsgy un. mechanikusan csontrol leszedett nyesedekekből, egyeb msradekokból. Láttsm olyan "rudacskat" aminek 98% volt a hústsrtslma, megse virsli volt.
2021. nov. 28. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!