Hány százalékos hústartalomtól lehet valamit virslinek hívni, és nem pálcának vagy rúdnak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 15:11
1/3 anonim válasza:
51% hústartalom felett lehet virslinek hívni
3/3 anonim válasza:
Nemcsak a % a fontos... hsnem az is h színhúsból leszül vsgy un. mechanikusan csontrol leszedett nyesedekekből, egyeb msradekokból. Láttsm olyan "rudacskat" aminek 98% volt a hústsrtslma, megse virsli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!