Miért ilyen kevés a protein az itthon kapható görög joghurtban ?
Figyelt kérdés
Angol oldalakat olvasgatok főleg és ott kivétel nélkül mindegyik 10+ gramm proteint ír /100g , megnéztem viszont kb az összes féle itthonit és ezekben ilyen 3-4 gramm van .
Ez miért lehet ?
Tudtok magas protein tartalmú joghurtot ? Ha igen milyet?
2022. máj. 1. 21:41
1/9 anonim válasza:
Van egy joghurthoz hasonló skyr nevű tejtermék, abban sok a fehérje (10% körül talán), Aldiban meg Sparban szokott lenni.
2/9 anonim válasza:
Sima natúr (nem görög) zsírszegény joghurtot szoktam venni. Ez 5-6 g fehérje /100 g. Aldi, lidl sajátmárkásak finomak szerintem.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2022. máj. 2. 15:01
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Engedjük már el, azt az idióta lidl protein joghurtot...Ja, annyira protein joghurt, hogy tejmentes! Vegye, egye, aki kitalált ekkora baromságot! Akkor inkább veszek Skyr-t, na az protein joghurt!
7/9 anonim válasza:
#6 Szerintem összekevered egy másikkal. Emlékeim szerint túró-joghurt keverékek ("Milk product" és "Quark" néven).
8/9 anonim válasza:
Milbona laktózmentes protein joghurt. Akkor nem értem, te szerinted mit kevertem össze. Én arról írtam. Egy lactose free termék, ne legyen már proteines, könyörgöm. Ez nettó baromság.
9/9 anonim válasza:
Hol írtál ilyet? Miért baromság? Amúgy én meg kezdem unni ezt a laktózmentes trendet normál termékeknél is. Elég ha cukormentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!