Baltaarcúu kérdése:
Energia,proteinszelet bevált?
Figyelt kérdés
Van olyan termék,ami bevált nektek?Ilyen S.O.S. helyzetekre,amikor nincs idő semmire,de kell valamit enni és sokáig "laktat",amiben szinte minden van ami kell,nem cukorbombára gondoltam.Egy ideje azzal az amerikai Soldier Fuel nevű szeleten agyaltam,valami hasonló jó lenne...2021. ápr. 1. 20:09
1/9 anonim válasza:
Néha veszek, néha csinálok, nekem bevált.
2/9 anonim válasza:
Én nem szeretem egyik proteinszelet ízét se, inkább keverek egy shake-et magamnak, vagy valami.
3/9 anonim válasza:
Miből van az a proteinszelet? Lisztkukac?
4/9 anonim válasza:
Van amúgy már tücsökből protein szelet. :D
5/9 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de a kérdés nem vicc volt. Miből van a proteinszelet? Milyen proteinből, azaz fehérjéből? Mi a legolcsóbb a proteinszeletgyártónak?
7/9 anonim válasza:
Én imádom őket. Két étkezés között nekem tökéletes, elég édesszájú vagyok és nyilván jobb bekapni egy ilyet mint egy kinder buenot :D
9/9 anonim válasza:
Én a dm-ben szoktam venni mindig. Szerintem azok finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!