Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Padlizsánt hogy a legegyszerűb...

Padlizsánt hogy a legegyszerűbb ehetővé varázsolni?

Figyelt kérdés
Serpenyőben próbáltam kicsi olajon, de úgy szívta magába mint a szivacs. Látok recepteket például padlizsánkrémhez, de ahhoz sütőbe kellene tenni. Nekem elektromos sütőm van, de azt nem akarom erre használni. Serpenyőben sütve vagy lábosban főzve hogyan lehet ehetővé tenni?

2022. ápr. 30. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Én felszeletelem kb ujjnyi vastagra, mindkét oldalt ecsettel vékonyan beolajozom, só, bors, sütőpapírral be a tepsibe, sütő 180 fokon légkeveréssel 15 perc. Utána felkockázom a szeleteket, mehet saliba, vagy pl fokhagymás- tejszínes-parmezános szósz a tésztával. Vagy akár pizzára.
2022. ápr. 30. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Serpenyöben is lehet sütni, csak ne tegyél alá sok olajat, mert tényleg akármennyit fel tud szívni. Ha kevés olajban sütöd, akkor viszont igen finom.

A padlizsánkrém az, amit egyáltalán nem szeretek, de rengeteg egyéb recept is van.

Ha beadod a keresöbe, a képek alapján sok érdekeset találhatsz.

(Mellesleg minek van sütöd, ha nem használod?)

2022. ápr. 30. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt van egy csomó ötlet


[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 30. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt egy szuper recept, az egyik kedvencem:

[link]

2022. ápr. 30. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!