Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi hiányzik nekem a Penny-ből ?

Mi hiányzik nekem a Penny-ből ?

Figyelt kérdés
Szedjünk össze olyanokat, amiket szívesen látnátok.

2022. ápr. 14. 00:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Az Aldiban alig van választék, és elég drága bolt. Itt mindig az űzlet előtt alig vannak autók, a bolt üres, csak lézengnek a vásárlók. A penny, a Lidl mindig tele van vásárlóval. Az interspar nagyon drága, a Tesco is kezd elszállni az árakkal.
2022. ápr. 15. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
11, mi az, ami nincs az aldiban??? Szerintem pl ezerszer különb a pennynél.
2022. ápr. 15. 09:23
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Penny FOREVER
2022. ápr. 15. 09:27
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Lehetne több sör
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kannás
 16/26 anonim ***** válasza:
20%
Olcsó minden olcsó élet
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Olcsó fogod baszod,OLCSÓÓÓ
2022. ápr. 15. 09:28
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Itt nálunk a penny nagyon felkapott, dugig van mindig áruval. Ugyanolyan sonka itt 1990 Ft kilója, megnéztem az interspárban ott 2990 Ft. Bolond ember az, aki ugyanolyan termékért többet fizet, és nem veszi meg olcsóbban, mert az a penny-Ben van. Itt amilyen fizetések vannak, meg amilyen drágaság van, még jó hogy van ilyen "olcsóbb" hely mint a penny.
2022. ápr. 15. 10:21
 19/26 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy a Penny árban kedvezőbb a többinél, mondjuk volt, hogy egy bizonyos termék miatt állandóan a Tesco-ba jártam,de azt a terméket megszüntették, így nincs miért messzebb mennem, kivéve a korábban már említett termékeket. Az Aldit kifejezetten kerülöm, mert nincs náluk Pepsi , amit gyakran veszek. Akinek esetleg az is számít, hogy magyar terméket vegyen, az valószínűleg nem jár az Aldiba. A pennyben most nemrég vettem magyar füstölt karajt, de nagyon nem jött be, szerintem íztelen. Ezt el is tettem a telefonomba, hogy mégegyszer ne próbálkozzak vele. Korábban meg egy másik füstölt karajt vettem, én hülye meg nem jegyeztem fel, hogy milyen márka volt, mert azt bármikor meg tudnám enni. A saját márkás Olasz felvágottjuk is nagyon ízlik, a gyerekkorom ízei jönnek vissza. Aztán most nemrég lehetett kapni egy retro édességet, talán sokan kedvelik a "Limo" elnevezésű , apró műanyag üvegben árult limonádé por, ami sosem került vízbe, mindig kiszopogattuk az üvegből. A most 45 év felettiek biztosan emlékeznek rá.
2022. ápr. 15. 16:37
 20/26 A kérdező kommentje:
18, melyik sonkát vetted ? Ízre milyen?
2022. ápr. 15. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!