Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi hiányzik nekem a Penny-ből ?

Mi hiányzik nekem a Penny-ből ?

Figyelt kérdés
Szedjünk össze olyanokat, amiket szívesen látnátok.

2022. ápr. 14. 00:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
56%
Ok! Egy gyönyörü lány aki engem vár!!!!
2022. ápr. 14. 00:20
 2/26 A kérdező kommentje:

A magam részéről:

- Tubusos vöröshagymakrém

- Diópótló keverék (Ezt most láttam, hogy van náluk, remélem állandó tétel lesz)

- Ostyalapok süti készítéshez

- Paradicsom sűrítmény konzerv ( A legkisebb méretű dobozzal)

Ha ezek közül bármelyikre szükségem van, akkor megyek más üzletekbe, holott tarthatnának belőlük.

2022. ápr. 14. 00:21
 3/26 A kérdező kommentje:
-Valamilyen káposztás pékáru.
2022. ápr. 14. 00:25
 4/26 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező, nekem amiket leírtál ugyanezek hiányoznak. Állateledelből is lehetne több választék.
2022. ápr. 14. 16:50
 5/26 anonim ***** válasza:
61%

Nem teljesen értem, miért kellett töröltetni a válaszokat?

Azt kérdezted, mi hiányzik nekem a Pennyből? Erre az is egy válasz, hogy semmi. Mert a Penny egy putri hulladék, csak a legszükségesebb esetben megyek be... mert egy ócska koszos putri raktáráruház, amiben soha nincsen semmi, ami akciós az pedig vagy még nem érkezett meg, vagy már el is fogyott, persze nyitás után 3 perccel.

Az ablakom a Pennyre néz, már hajnalban itt a kamion, mégis megmagyarázza, hogy nem ért oda az árú. Minősíthetetlenek a dolgozók, és legfőképpen az ahogyan egymással (!!) beszélnek. Azt már nem is említem, ahogyan a vásárlókkal... Egyedül egy nagyon kedves, 30 körüli hölgy eladót szeretek ott, ha nagy ritkán bemegyek, és meglátom, feldobja a napomat.

Amiket hiányként felsoroltál, mind kaphatóak pl. a Sparban.....

2022. ápr. 14. 19:20
 6/26 anonim ***** válasza:
86%
A kézikosár. Soha nincs, ezért sem járok már a Pennybe.
2022. ápr. 14. 20:11
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk sincs kézi kosár soha, de a Lidl-Ben sincs.
2022. ápr. 14. 20:39
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
Kézi kosár az egyik de a minőségi termékek a másik. A saját márkás termékeik labdába sem rúghatnak a többi üzletével. A penny olcsó de kínálatában gyenge. A Lidl sokkal jobb.
2022. ápr. 15. 02:09
 9/26 anonim ***** válasza:
77%
4, én már annak is örülnék, ha nem csak akkor tudnék normálisan csomagolt kutyakonzervet venni, mikor akciós. Utálom, hogy nincs fóliázva a karton.
2022. ápr. 15. 07:37
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Én ezt a Pennyt most fedeztem fel.

Sajnos a mi környékünkön nincs ilyen bolt. Séta távolságra csak Tesco, Metro, Spar, Lidl, Aldi van. A Penny eddig nekem nagyon kiesett. Pedig az újságjukat minden héten hozzák, de sosem éreztem arra késztetést, hogy elutazzak emiatt a város túlsó végébe.

Pár hete valamiért pont egy Penny közelében jártam. Kellett valami apróság, gondoltam beugrom ide, még úgysem voltam. Nagyon kellemes meglepetés volt. Volt választék és az árai is a mai egekben lévő árakhoz képest teljesen rendben van. Azóta már volt, hogy csak emiatt tettem kitérőt.

De csak pár hete járok oda. Nincs igazán olyan tapasztalatom, hogy tudjam mi hiányzik.

2022. ápr. 15. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!