Be szeretnék rúgni, semmi különös oka nincs, csak hiányzik az érzés, van itthon 2 darab 5,2%-os sör. Tudni kell hogy nem bírom a piát. Ennyitől be lehet rúgni?
Vagy igen, vagy nem, biztos sokat vesztesz, ha kipróbálod.
Annyi biztos, hogy 40+ évesen, 164cm 71kg-val nekem két üveg sör behat.
De ez attól is függ, hogy kipihent vagyok-e, mikor és mit ettem előtte.
Szo-szo, de amúgy jó eséllyel igen! A sör bár alapból sokkal gyengébb, de egyik fő összetevője, a komló - mint kenderféle, felerősíti az alkohol hatását, így a sört jóval előbb megérzed, mint a töményet! Ráadásul ha nem bírod az alkoholt, és még plusz éhgyomorra iszod, akkor tuti kifekszel!
Én relatíve jól bírom az alkoholt, és bár berúgni sosem akarok, de egy kissé spicces állapot néha jólesik, ezért én az erősebb söröket részesítem előnyben, 5%-tól fölfelé! 1 doboz még szimplán jólesik, de érződik, 2-nél már nálam is megvan a spicces hatás, nálad meg mégnagyobb hatás, ha nem bírod! Tegnap például megittam másfél üveg Heinekent éhgyomorra, ha több nem is volt szerencsére, de a hányást nem tudtam elkerülni!
34/F, 175 cm, 68 kg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!