Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki leszokott a cukorról és...

Aki leszokott a cukorról és nem eszik cukrot, annak semmiből sem hiányzik? Azért kérdezem, mert én sok teát iszom, zöld, fekete, gyümölcs, gyömbér, de el sem tudom képzelni őket cukor nélkül.

Figyelt kérdés

Ha én is leszokok a cukorról, akkor cukor nélkül ízleni fognak?

Nem lesz furcsa az ízük, meg tudom majd őket inni?

Meg azon is gondolkozom, hogy nem lehet teljesen leszokni a cukorról, mert mindenben van. Nemrég láttam, hogy a ketchupban és szalámiban is van. :D

2022. ápr. 10. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én cukor nélkül iszom egyszer elkezdtem azóta cukor és citrom nélkül iszom de én csak rendes gyümölcs teát iszom nem filterest.
2022. ápr. 10. 19:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Kevés gyümölcs teát iszom.

Inkább az egészségesebb teákat.

Zöld, fekete, gyömbér, kamilla.. Ezeket minden nap. Cukor nélkül sokkal rosszabbak, mint az édesebb teák. Ezért gondolom, hogy több hét lesz, míg megszokom.

2022. ápr. 10. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet iszom ebben eleve nincs cukor.

Egészséges is és nem is teszek bele cukrot .

2022. ápr. 11. 04:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Én azokat szeretném inni, amiket felsoroltam és azok még sok cukorral sem finomak. :D

Ezért lesz nehéz kibírni, míg már nem hiányzik.

Emiatt is kérdeztem, hogy kinek mennyi idő volt.

2022. ápr. 11. 06:07
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nincs ember, aki megmondaná, hogy ez neked konkrétan mennyi idő lesz és következtetni sem lehet abból, hogy másnak mennyi volt. Én próbáltam úgy felfogni, hogy amíg cukorral ittam, addig becsaptam magam, nem éreztem a természetes ízeket, na de most! És próbáltam úgy élvezni őket, mintha nem lenne még róluk emlékem, szokásaim, hanem mint egy gyerek, aki először kóstol valamit. Mert ez amúgy is egy tanult dolog, hogy mit érzünk finomnak, tehát változtatható is. A fekete tea esetében olyan kompromisszumos megoldáshoz folyamodtam, hogy zabitallal vagy rizsitallal iszom, ami édesebb.
2022. jún. 5. 15:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a teákat, csak azért iszom őket, mert egészségesek. Zöld, fekete, gyömbér, kamilla..

Ezért aggódom, hogy cukor nélkül nem fogom tudni inni.

Azóta már csak fél kiskanállal rakok csak.

Lehet később ráveszem magam, hogy teljesen elhagyjam.

2022. jún. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!