Létezik, hogy a bolti gyümölcsjoghurtok ennyire édesek?
Köszönöm.
Egyértelmű, hogy az itthoni egészségesebb, csak direkt nem akartam cukrot tenni bele, mert azt hittem, a lekvártól már édes lesz (nyilván a lekvárban van cukor).
Ezek szerint beigazolódik, hogy nagyon sok cukor van sok olyan ételben, amit szeretünk.
Legjobb lesz, ha szép fokozatosan hozzászokom ehhez és ahogy 6-os írta, már a boltit fogom túl édesnek találni egy idő után.
Esetleg más is lehet bennük? Ízfokozó?
Nem szoktál összetevőket olvasni a csomagoláson?
Mindenbe is cukor van már és rengeteg az álneves cukor is. Dextroz, maltodextin, fruktóz stb....
Próbáld ki a Jogobella 0%-os joghurtjait, nem olyan édesek és finomak is.
8
Köszönöm.
9
Nem. :( 25 éve van paraben allergiám, kiolvastam a szemem a kozmetikumok (sőt, gyógyszerek) feliratát olvasgatva, az élelmiszerekét nem szoktam. De ha lesz pénzem szemüvegre, akkor majd elolvasgatom.
Hát, ezek után nem hiszem, hogy bármilyen bolti gyümölcsjoghurtot megveszek, mert nem csak cukor van bennük, hanem mindenféle más is, csak eddig a pontig valahogy nem gondoltam bele, hogy mi minden...
Az édesítőszert meg minden másnál jobban próbálom kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!