Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet hogy ettől vagyok tele...

Lehet hogy ettől vagyok tele pattanással?

Figyelt kérdés

Március 15-16 táján volt egy nap amikor TELE ettem magam magvakkal. De így kesudióból 2 egész nagy zacskó, meg még 2 zacskó mogyoró. (mind az a mogyis)

Már kb 3-4 napja TELE vagyok pattanással.

De így mindenem.

27 éves férfiként nálam ez így manapság nem volt legalábbis így, utoljára serdülőkoromban voltam ennyire tele.

De most így kb megszámolni nem tudom, és nem is az a kis cuki pattanás hanem az a rohadt nagy mérges, gyulladt, gennyes, 100% erővel támadó rohadékok.

De mindenhol.. Ez már rémisztő.

Ezért gondolkodtam el azon mi a fene lehet ennek az oka, és mondta az asszony hogy tuti amiatt mert volt 1 nap hogy kb mókus lettem annyi magvat ettem.

Ettől lehet ez?

Mármint elég sok idő eltelt március 15 óta, olyan 10 nap körül. Nem kellett volna hogy kiürüljön belőlem ez a sok mag okozta zsír vagy nem is tudom?

2022. márc. 26. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Lehet
2022. márc. 26. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet.
2022. márc. 26. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetséges

Magokból nem célszerű ennyit enni

2022. márc. 26. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez lehetséges. Nálam pár szem is ezt okozza, de az én bőrömet a nyers hagyma is kikészíti
2022. ápr. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!