Szereted a tejbegrízt? Mikor ettél utoljára? Mivel szoktad enni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 16:54
1/8 anonim válasza:
Pár hete pont ettem, előtte évekig nem. Fahéjjal vagy kakaóval szeretem, nekem gyümölcsös dolgokkal valamiért nem jön be .
2/8 anonim válasza:
Igen szeretem, de már nem tudom mikor ettem utoljára. Régen kakaóval ettem, de újabban fahéjjal is megszeretem.
3/8 anonim válasza:
Tegnapelőtt volt nálunk kakaóporral.
4/8 anonim válasza:
Szeretem. Régen ettem már, mert laktóz érzékeny vagyok és a növényi tejekkel nem az igazi. Amúgy szeretem vanília pudingot hozzaadva főzve, illetve lekvárral, és hidegen is, hőálló tálban a Sütőben cukrot rapiritva
5/8 anonim válasza:
Igen, szeretem. Úgy rémlik, hogy talán 1-2 hete ettem utoljára és a kakaós a kedvencem.
6/8 anonim válasza:
Nem igazán, inkább a tejberizst, fahéjjal.
7/8 A kérdező kommentje:
Én egy csipet vajjal és vaníliáscukorral meghintve szoktam enni de minimum 10 éve nem ettem.
2022. márc. 22. 18:31
8/8 anonim válasza:
Igen, úgy 1 órája, előtte kb 1 éve... Kakaóporral és cukorral
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!