Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Két étkezés között szoktatok...

Két étkezés között szoktatok valamit nasizni? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

Átálltam arra, hogy csak háromszor étkezek egy nap. Fogyni szeretnék viszont két étkezés között elég nehéz megállni, hogy ne nyúljak valami rágcsához.

Ti szoktatok valamit nasizni két étkezés közt? Vagy simán megálljátok és nem esztek egy falatot sem?

2022. márc. 21. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Bocsánat nem leszólni akartam ám,csak annyira viccesnek tünt🙂De meggyőztél,holnap kipróbálom.Hátha tényleg finom.
2022. márc. 21. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Az egésznapos nasizás közben van, hogy eszek egy melegszendvicset, vagy sütök valami pékcuccot
2022. márc. 21. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
A humusz a legjobb dolog a világon.
2022. márc. 21. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
És a hummuszt lehet többféleképpen ízesíteni, így megunni se lehet.
2022. márc. 22. 00:32
 15/17 NTBS ***** válasza:
65%
Igen, egy kis süteményt, csokit. Vagy gyümölcsöt.
2022. márc. 22. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Igen: joghurt gyümölcsökkel (vagy laza gyümitál tejszínhabbal :D), vagy magvak, sk gluténmentes zabkeksz, ha épp megyek valamerre, akkor gm müzliszelet, quinoa-bar, ilyesmik.

Nem fogyókúrázok, de a vércukorszintem miatt nekem így jött be.

Két kisebb étkezés, egy fő (de néha 2 fő, ha pl elmegyünk este kajálni), és 2-3 snack.

2022. márc. 22. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem akarok újra 60 kiló lenni a 163 centimhez. Volt ilyen nassolós korszakom, leginkább mézespuszedlivel tömtem az arcomat, igyekszem nem visszasüllyedni arra a szintre. Sajnos mindig is hajlamos voltam unalmamban enni, de van valamennyi önuralmam.
2022. márc. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!