Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Két étkezés között szoktatok...

Két étkezés között szoktatok valamit nasizni? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

Átálltam arra, hogy csak háromszor étkezek egy nap. Fogyni szeretnék viszont két étkezés között elég nehéz megállni, hogy ne nyúljak valami rágcsához.

Ti szoktatok valamit nasizni két étkezés közt? Vagy simán megálljátok és nem esztek egy falatot sem?

2022. márc. 21. 18:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha egészségesen próbálok épp étkezni, akkor igen.

Gyümölcsöt, zöldséget, magvakat, ilyesmiket.

2022. márc. 21. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Én eszek édességet, de nem tonna számra, max naponta 1x, de azt belekalkulálom a kalóriakeretbe. E mellett napi rendszerességgel edzek. Nekem így is sikerült leadnom 110 kilóból rendesen, mivel 63 vagyok és edzett, izmos. Nekem ez így pont jó, és amúgy sem jó ötlet kizárni az édességet, mivel nálam előfordult, hogy próbáltam, és edzés alatt leesett a vércukrom. Akkor jöttem rá, hogy ez hülyeség. Pont hogy kell, de mértékkel. Illetve ha belefér, semmi bajod nem lesz. Én nagyon zsíros voltam, löttyedt, és ha a két fotót egymás mellé teszem a mostani állapotommal, akkor ég és föld a kettő, még az arcom is változott :-D Hihetetlen dolog ez a fogyás, csak nagyon kimerítő, és végig ki kell tartani.
2022. márc. 21. 18:36
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Reggeli és ebéd között én elvagyok, vacsoráig viszont muszáj valamit nasiznom. Ez általában zöldség valami joghurtos/krémsajtos mártogatóssal, gyümölcs magvakkal/joghurttal, chia puding, valami zabsüti, müzliszelet. Ha nagyon éhes vagy, fogyás szempontjából is jobban jársz szerintem, ha uzsonnázol, és nem vacsoránál eszel nagyon sokat, mert addigra annyira éhes vagy.
2022. márc. 21. 18:37
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Zöldségeket tunkolok humuszba

Vagy abonettet pl lencskrémmel

Vagy gyumolcsot

2022. márc. 21. 19:02
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Hogy lehet ilyen vackokat enni, nem is értem... Akkor a Fornettinél sorakozó emberek reggel, kicsodák? Sztem fele kamuzik.
2022. márc. 21. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:

"Kedves" ötös. Mindenkinek más ízlik. Szerintem ez rendben van. :)

Köszönöm a tippeket a többieknek!

A humusz milyen egyébként? Mihez hasonlítható az íze? Még nem ettem, de mindig szemezek vele amikor a boltban vagyok.

2022. márc. 21. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Zöldségeket tunkolok humuszba....🤣🤣🤣🤣egészségedre...sírba tesztek..
2022. márc. 21. 20:14
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor legalább elhallgatnál. "🤣🤣🤣🤣"
2022. márc. 21. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

Én nem szoktam.

Napi 2x, vagy 3x eszek.

Ebéd, vacsora mindig van, reggeli néha kimarad.

Közbe soha semmi, legfeljebb egy tea/üdítő/kávé/energiaital, de utóbbi kettő hetente max 2x.

2022. márc. 21. 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem az embereket... Én is zöldséget eszek hummusszal olyankor és isteni finom. Répát, zeller szálat vagy paprikát szoktam vele. Barátom nem diétázik, de néha el eszi előlem olyan finom :)
2022. márc. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!