Budapesten lehet valahol kapni nyers kelttésztát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek pizzát csinálni, de arra nincs se időm, se kedvem, hogy a tésztáját is én csináljam. Szupermarketekben lehet kapni pizzatésztát, de az olyan vékony, semmilyen és nem igazán laktató.
Ezért szeretnék venni kelttésztát, mert az szerintem sokkal finomabb és laktatóbb. Valahol esetleg lehet ilyet kapni nyersen?
2022. márc. 19. 23:10
1/7 anonim válasza:
A legnagyobb eséllyel egy pékségben kapsz.
2/7 anonim válasza:
Spar, Auchan, Tesco és hasonlók hűtőpultjában szokott lenni.
3/7 anonim válasza:
Egyébként pillanatok alatt lehet készíteni is, itt találsz hozzá egy elronthatatlan receptet: [link] (2-es vagyok)
6/7 anonim válasza:
3. Valóban az a legjobb amit mi készítünk, de azt írta hogy se kedve, se ideje nincs hozzá.
7/7 anonim válasza:
Vegyél bolti pizzatésztát, több csomagot, kicsit átdolgozva és újra kinyújtva, kelesztve nem lesz túl vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!