1/7 anonim válasza:
Miben? Én például nem bírom a cékla illatát, így ebből a szempontból főtten pont még hatásosabb mint nyersen, hogy engem távol tartson.
2/7 anonim válasza:
A nyers céklának inkább a levét szokták inni de nyilván több ásvanyi anyag marad benne mint a főttben. A főtt cèklával viszont rost anyagot is viszel be.
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Rákkal műtött kolléganőmnek javasolta az orvosa, hogy egyen sok nyers céklát.
4/7 anonim válasza:
Könnyebben emészthető, különben is elsősorban az anthocián tartalma a fontos, azt pedig a főzés nem károsítja.
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy sütve hozza ki belőle a legjobbat az ember. Serpenyőben meg kell kicsit pirítani a csíkokra vágott céklát, aztán rá egy kis méz. Én így ettem nyáron. Rengeteg volt a kertben.
6/7 anonim válasza:
Mi gyakran eszünk párolt céklát. Minden fontos vitamin benne marad így, ezt olvastam. Az íze is sokkal intenzívebb, mint ha főznénk. Nyersen is biztos hasznos, de nem olyan finom😊
7/7 anonim válasza:
Személy szerint pici sóval pici borssal eszem a párolt céklát, isteni finom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!