Ha lasagnet csinálok akkor a tésztalapokat meg kell előtte főzni vagy simán kell beletenni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 10:47
1/9 anonim válasza:
Nem kell megfőzni!
A szószba fő majd meg a sütőben
2/9 anonim válasza:
Elvileg nem kell, de nekem sose főtt meg így.
Inkább rászoktam hogy házilag csinálok bele tésztát.
3/9 anonim válasza:
Meleg vízbe teszem kb 1-2 percre és annyi bőven elég neki + sütés.
5/9 anonim válasza:
ha hagyomanyosan akarod csinalni, akkor igen, a frisset is elofozik (probaltam, szornyu, a teszta teljesen sima lesz, nem tapad ra a szosz, olyan mintha nem is egyutt sult volna az egesz hanem utolag raktad volna ossze). ha nem akarsz plusz munkat es plusz koszos edenyt, akkor csinald kicsit vizesebbre a szoszt es meg fog fonia teszta a sutoben
6/9 anonim válasza:
Mi sose fozzuk elo. A lenyeg higy a felso reteg tesztara is teszunk boven besamelt meg sajtot es igy megfo teljesen
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Nem mertem teljesen nyersen beletenni a tésztát mert nem akartam elrontani ha már először csinálok ilyet.
Kipróbáltam amit a 3 as írt, hogy beletettem meleg vízbe míg kicsit puhul aztán úgy tök jó lett.
2022. febr. 19. 16:59
8/9 anonim válasza:
Én sem főztem soha elő a tésztát...
Egy kicsit több szaftot rá és mire összesül, kész a tészta is!
Ha félsz, inkább tegyél alufóliát a tepsi tetejére a sütés félidejéig!
9/9 lewega válasza:
Mindig nyersen teszem bele a tésztát. A végére sosem maradt nyers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!