Hogyan főzzem meg a lasagne tésztalapokat hogy ne tapadjanak össze?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 13:34
1/11 anonim válasza:
Egy kis zsírt vagy olajat tegyél a vízbe és kavargasd.
4/11 anonim válasza:
Állítólag nem kell megfőzni, a szószban fog megfőni, és simán megpuhítja (én még nem mertem kipróbálni, bevallom, egyesével főzöm, időigényes. Nem főzöm meg teljesen, csak előfőzöm).
5/11 anonim válasza:
Nem kell külön főzni őket. A tepsibe besamelmártás, egy sor tésztalap,rá besamelmártás, szósz sajt, következő tésztalap, basamelmártás, szósz, ismételni amíg van. Lényeg, hogy a besamellel jól be legyen kenve, akkor megpuhul. Még soha nem maradt kemény.
6/11 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, amire a sütőben elkészül az étel, a tésztalapok is megfőnek.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. febr. 6. 14:16
8/11 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki előfőzi, soha nem szoktam. Nem szokott kemény maradni.
9/11 Noblesse Oblige válasza:
Ha lasagne-ba akarod, akkor nem kell megfőzni. Csak rétegzed a hozzávalókat és szépen megpuhul.
10/11 anonim válasza:
Tegyél rá fóliát, ha attól félsz, hogy nem puhul/fől meg a tészta, süsd alatta 20 percig majd vedd le és süsd még 10 percig, én mindíg így csinálom és megpuhul a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!