Hámozott, felvágott, előkészített almát hogyan lehet a legjobban tárolni pár napig?
Figyelt kérdés
- Vákumozva zacskóban lezárva?
- Vízbe téve egy tálban?
A mélyhűtős lefagyasztás nem opció.
2022. jan. 12. 21:52
2/8 anonim válasza:
Puzzlezd vissza alma fodmaba hogy a vagasi felulet minel kevessbb latsszon ki es erjen levegohoz
Citrommal kend be ahol eri a levego. Ennyi is eleg hogy ne barnuljon de meg szorosan csomaghatod fplpackba
Amugy siman zarhazo dobozban is elall csak bebarnul. De izre ugyanaz
3/8 anonim válasza:
Ne tedd vizbe mert megszivja magat es fura szottyos lesz
4/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
Akkor marad a zacskó megszippantva.
2022. jan. 12. 22:03
5/8 anonim válasza:
Citromos vízben megmosom, utána fedeles dobozba teszem, és megy be a hűtőbe.
6/8 anonim válasza:
Vákumozva zacskóban lezárva, tedd be a hűtő zöldséges fiókjába (hogy ne legyen túlhűtve, de hideg legyen)
7/8 anonim válasza:
Érdemes egyáltalán előre több napra felvágni? Nem lesz olyan, mint frissen felvágva.
8/8 A kérdező kommentje:
Van amikor célszerűbb előre dolgozni.
2022. jan. 13. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!