Igazából mi a baj a parizerrel? Mások nem szeretik, csak én?
Figyelt kérdés
Én special szeretem, és a szafaládét is. Pedig gyerekkoromban nem azt ettem, és most se úgymond szegénységből, hanem mert ízlik. A különböző fajtái is ízlenek, a borjú, a csirke, de az egyszerű is.2021. márc. 8. 20:28
A kérdező szavazást indított:
szeretem az egyszerű parizert
a csirkeparizer finom
a borjúparizer jó
mindenféle parizer jó
megeszem, de nem finom
csak azért eszem, mert olcsó
meg se eszem
inkább éhezem
33 szavazat
2/20 anonim válasza:
A jóminőségűt szeretem. Mindig ugyanazt a fajtát szoktuk venni.
3/20 anonim válasza:
Én mindig is szerettem. Gyerekkoromban is, most is.
Csak nem szabad belegondolni hogy mi mindent raknak bele.
4/20 anonim válasza:
Én is szeretem a parizert, de kb olyan mint a virsli , hogy minden maradék abba megy bele. Hallottam olyat is hogy vödörrel öntötték a darálóba a cuccot és véletlen a vődör is benne landolt.(nem tudom mennyire igaz)
5/20 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nem vagyok egyedül.
2021. márc. 8. 20:42
6/20 anonim válasza:
Nagyon ritkán találni jót. A drágák is inkább csak a "még épp ehető" kategóriába tartoznak. Baromfi mind rossz, a borjút meg nem szeretem.
Gyerekkoromtól a kedvencem volt a parizer, a '90-es évek elején meg vágóhídon dolgoztam pár évet (műszaki emberként), akkor nagyon finom parizert csináltak nálunk. Mostanában már olyan sima, nyálkás valamit árulnak párizsi helyett. Se az állaga, se az íze nem olyan, mint kellene. Néha veszek azért, a sajtost fel tudja dobni a sajt, ha jót tesznek bele.
9/20 anonim válasza:
Inkább kihagyom ezt a finomságot.
10/20 anonim válasza:
Én régen szerettem, aztán kb 15 éve ettem 3 parízeres szendvicset és nem tudom, hogy attól-e, de nagyon rosszul lettem. Fájt a hasam, hasmenésem lett, hánytam. Azóta nem kívánom, nem is ettem. A virsli szerintem nagyon hasonló cuccból van, azt szoktam enni, de csak jó minőségűt, meg azt hőkezeljük evés előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!