Igazából mi a baj a parizerrel? Mások nem szeretik, csak én?
Figyelt kérdés
Én special szeretem, és a szafaládét is. Pedig gyerekkoromban nem azt ettem, és most se úgymond szegénységből, hanem mert ízlik. A különböző fajtái is ízlenek, a borjú, a csirke, de az egyszerű is.2021. márc. 8. 20:28
11/20 anonim válasza:
Én rántott parizert szoktam csinálni teljesen önszántamból is, azt nagyon szeretem. A felvágottakat általában nem szoktam szeretni, de a sertés párizsik egy részét "nyersen" is megeszem. Főleg a Pick-et
12/20 A kérdező kommentje:
Én is szoktam rántott parizert csinálni.
2021. márc. 9. 00:10
13/20 anonim válasza:
Ez egy politikai kérdés akart lenni amúgy?
14/20 A kérdező kommentje:
Nem akart más lenni, mint ami. Arról jutott eszembe, hogy beszéltek a parizerről. A Jakab nem érdekel, akkor se, ha zsidó.
2021. márc. 9. 00:34
15/20 anonim válasza:
Ami olcsó, abban ki tudja, mi van, ami drága, az meg akkor se ér annyit, ha tényleg az van benne, ami rajta, mert annyiért húst veszek.
16/20 anonim válasza:
A gyártók általában visszaveszik a boltoktól a lejárt szavatosságú élelmiszereket, kolbászokat, sonkát, stb, stb. Szerinted miért? Miért érné meg visszavásárolni, ha nem azért, mert újra feldolgozzák? Kicsit átalakítják, tesznek hozzá ezt-azt, na és szerinted mi lesz belőle, többek közt? Amin nem látszik, hogy miből van.
17/20 anonim válasza:
Nem eszem meg. És a virslit sem.
18/20 anonim válasza:
16
Ez igaz, anno nálunk a vágóhídon a hentestanulók egyik fő feladata volt kibontogatni a megzöldült parizert meg egyebeket, a penészes részeket levagdosták róla, és ment vissza a következő keverésbe. A hőkezelés elintézte a baktériumokat, látni meg nem lehetett, hogy melyik foszlány honnan származik.
De hát ki érdekel? Az a lényeg, hogy jó legyen. :)
19/20 anonim válasza:
Én megeszem, de szívesebben eszek sonkákat általában. Régen nagyon szerettem, de pár éve ettem egy parizeres szendvicset és találtam egy apró, kb. 1 mm átmérőjű csontdarabot a parizeremben és emiatt a mai napig félek enni.
20/20 anonim válasza:
Nem merem enni, pedig jóíze van... virsli dettó... grillkolbi is... brühühü
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!