Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire jók a Barilla tészták...

Mennyire jók a Barilla tészták? És mi a különbség az olcsó és a drága tészták között?

Figyelt kérdés
Anyum férje Olasz és szokott hozni Barilla tésztákat, ezek közül is többfajtát látok, pl világoskék és a sötétkék dobozosak. Úgy tudom, hogy ez a márka a jobbakhoz sorolható, és itthon nem is a legolcsóbbak. Az érdekel, hogy valóban jónak számít, illetve mi a különbség pl egy olcsóbb Sparos vagy a Magyar Gyermelyi vagy Barilla között?

2022. jan. 10. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem az olasz konyhát, és én is sokmindent szoktam nyaraláskor onnan hozni, de tapasztalatom szerint nincs akkora minőségi különbség egy Barilla és pl. egy lidl Combino között, mint az ára mutatja... (kb. 2-2és félszeres árkülönbség)
2022. jan. 10. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Lidli Combino tészta szárazon eléggé okádék, némelyik rommá van repedve, pont ez miatt soha nem vettem még mert van egy sanda gyanúm szétfő mielőtt vízbe tenném. :D
2022. jan. 10. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A spagetti repedt?
2022. jan. 10. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Spagettit nem figyeltem még annyira. De az orsó és a masni na az valami gyönyörű tigris mintás tud lenni. Ebből feltételezem, hogy a spagettiuk sem lehet kivétel teljesen. :D


Na mindegy ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy a Barilla és a Lidli Combino közel sem egy kutya számomra.

Gyermelyit inkább mondanám Barilla minőségűnek, de ha számodra bejött a sparos fogyaszd azt. Tészta -tészta.

Végül mind egy helyre megy :D

2022. jan. 10. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A Barilla tészta az olaszoknál olyan mint nálunk a párizsi. Olcsó, nem számít különlegesnek.


A magyar piacon a Barilla nagyon jónak számít, de csak azért, mert sok a vacak tészta. Barillával azonos minőséget is találsz nálunk, "made in italy" olcsóbb, csak nem ismert....


Az olasz tészta durumlisztből van, nem kell hozzá tojás. A magyar tészta általában fimom lisztből, tojással. Más jellegű a kettő, én mindegyiket szeretem, mármint mindkettőből van jó féle.

2022. jan. 11. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!