Mennyire jók a Barilla tészták? És mi a különbség az olcsó és a drága tészták között?
Spagettit nem figyeltem még annyira. De az orsó és a masni na az valami gyönyörű tigris mintás tud lenni. Ebből feltételezem, hogy a spagettiuk sem lehet kivétel teljesen. :D
Na mindegy ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy a Barilla és a Lidli Combino közel sem egy kutya számomra.
Gyermelyit inkább mondanám Barilla minőségűnek, de ha számodra bejött a sparos fogyaszd azt. Tészta -tészta.
Végül mind egy helyre megy :D
A Barilla tészta az olaszoknál olyan mint nálunk a párizsi. Olcsó, nem számít különlegesnek.
A magyar piacon a Barilla nagyon jónak számít, de csak azért, mert sok a vacak tészta. Barillával azonos minőséget is találsz nálunk, "made in italy" olcsóbb, csak nem ismert....
Az olasz tészta durumlisztből van, nem kell hozzá tojás. A magyar tészta általában fimom lisztből, tojással. Más jellegű a kettő, én mindegyiket szeretem, mármint mindkettőből van jó féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!